Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor

Tff 1. Lig’in 5. Haftasında Deplasmanda Altınordu İle Karşılaşacak Yeni Malatyaspor Bu Karşılaşmanın Hazırlıklarına Ara Vermeden Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor
TFF 1. Lig’in 5. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Çarşamba günü kupa maçında Kurtalan ile karşılaştıktan sonra ara vermeden çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar, sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptı.
Kurtalan müsabakasında forma giyen futbolcular kısa bir yenileme çalışmasına tabi tutulurken, akşam ise günün ikinci idmanı gerçekleşti. Saat 17.00’de Orduzu Pınarbaşı’nda yapılan çalışmaya ise Kurtalan müsabakasında görev yapmayan diğer oyuncular katıldı. Sakatlıkları devam eden Vedat ve Osman’ın dışında tüm futbolcular idmanda bulunurken, oyuncuların keyifli oluşu gözlerden kaçmadı. Altınordu karşılaşmasının Malatya’daki son çalışmasını cumartesi sabahı yapacak olan Yeni Malatyaspor, öğleden sonra kara yoluyla Elazığ’a, oradan da uçakla İzmir’e gidecek. Altınordu maçı öncesi sarı-kırmızılılarda Osman ve Vedat dışında eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.