Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor hazırlık maçlarında kayıpsız gidiyor

Kamp çalışmalarını sürdürdüğü Bolu’da 3 hazırlık maçı oynayan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda aldığı sonuçlarla yeni sezon öncesi hazır bir görüntü ortaya koyuyor.Transfer döneminde kadrosunu 13 yeni isimle güçlendiren sarı-kırmızılılar,...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamp çalışmalarını sürdürdüğü Bolu’da 3 hazırlık maçı oynayan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda aldığı sonuçlarla yeni sezon öncesi hazır bir görüntü ortaya koyuyor.
Transfer döneminde kadrosunu 13 yeni isimle güçlendiren sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
Bolu kampında 3 hazırlık maçı yapan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik alarak, taraftarını memnun etti.
3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik
Sarı-kırmızılılar kamptaki ilk hazırlık maçını Süper Lig ekibi Adanaspor ile oynadı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Malatya ekibi müsabakayı yeni transferi Eren Tozlu’nun attığı golle 1-0 kazandı.
İkinci hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, iyi futboluna rağmen rakibiyle yenişemedi ve müsabaka 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
Bolu’daki üçüncü hazırlık müsabakasında PTT 1. Lig’in yeni ekibi Bandırmaspor ile karşılaşan sarı- kırmızılı ekip, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı Eren Tozlu ve Ferhat Canlı’nın kaydettiği gollerle 2-1 kazanmasını bildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.