Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor hazırlık maçında golsüz berabere kaldı

Yeni Malatyaspor Bolu Kampı Çerçevesinde Oynadığı İkinci Hazırlık Maçında Büyükşehir Gaziantepspor İle 0-0 Berabere Kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor hazırlık maçında golsüz berabere kaldı
Yeni Malatyaspor Bolu kampı çerçevesinde oynadığı ikinci hazırlık maçında Büyükşehir Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde oynanan karşılaşma saat 17.00’de başladı.
Karşılaşmaya kalede Vedat, savunmada Sadık, Yiğitcan, sağ bekte Murat Akça, sol bekte Ahmet Burak Solekel, orta sahada Rahman Buğra, Mehmet Sak, sol açıkta Semih Beyaz, sağ önde Pereira, forvet arkasında Sunday Mba ve forvet Eren Tozlu ilk on biri ile başlayan teknik direktör İrfan Buz, ikinci yarı yeni isimlere şans verdi.
Feridun, İrfan, Burak Kavlak, Eray Baba, Osman Fırat, Abdulsamet, Taşkın Çalış ve Ferhat’ı ikinci yarı oyuna dahil eden Buz, sergilenen mücadeleden memnun ayrıldı. Yeni Malatyaspor’da izinli olan Sedat ve Caner karşılaşmada forma giymedi.
Adanaspor maçında olduğu gibi oyuna sonradan 8 ismi dahil eden Buz, genç oyuncular başta olmak üzere tüm futbolcuların performansını görme anlayışından vazgeçmedi. Karşılıklı atakların ardından ilk yarısı golsüz eşitlikte tamamlanan maçın ikinci yarısında Yeni Malatyaspor, net gol pozisyonları üretemese de rakibine de gol şansı tanımadı. Maç başladığı gibi 0 - 0 eşitlikle sonuçlandı.
Öte yandan Yeni Malatyaspor’un Bolu İkinci Etap Kamp çalışmaları kapsamında oynayacağı diğer hazırlık maçlarının da programı belli oldu. 3 Ağustos’ta Bandırmaspor ile karşılaşacak temsilcimiz, 6 Ağustos’ta son hazırlık maçını Boluspor ile oynayacak. Daha sonra 3 gün izin yapacak sarı kırmızılılar 10 Ağustos’ta Malatya’da toplanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.