Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor gelecekten umutlu

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, “Geçen hafta kaybettiğimiz liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Her şey güzel olacak” dedi.Balıkesirspor karşısında ortaya çok iyi bir oyun koyduklarını belirten Yalçınkaya, “İnanın...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, “Geçen hafta kaybettiğimiz liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Her şey güzel olacak” dedi.
Balıkesirspor karşısında ortaya çok iyi bir oyun koyduklarını belirten Yalçınkaya, “İnanın maçın sonucu 4 ya da 5-0 olabilirdi. Yani şu demek oluyor, gerçek kadromuzla çıktığımız zaman, geçen hafta kaybettiğimiz liderliği geri aldık. Biz birlik beraberlik içinde olursak, Malatya olarak inanın yapmayacağımız bir şey yok. Beraber kenetlenelim. Bu memleket bizim. İnşallah her şey güzel olacak. Maç maç bakacağız. Şımarmayacağız. Güzel bir takımımız var. Taraftarlarımızdan da rica ediyorum. Biraz sabırlı olsunlar” diye konuştu.
“Tek hedefimiz stadımızı ikinci yarıya eksiksiz yetiştirebilmek”
Yalçınkaya, yönetim olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da kaydederek, “İnanın yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Geçen hafta içerisinde Konya’ya gittim. Bizim şu anda statta bir takım eksiklerimiz var. Bizim gelir kaynağımız olması gereken led panolarda sıkıntı vardı. Bununla ilgili çalışıyoruz. Tek hedefimiz stadımızı ikinci yarıya eksiksiz yetiştirebilmek” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.