Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Elazığ’a uğurlandı

Nurettin Soykan Tesisleri, Elazığspor maçı öncesi hareketli bir gün geçirdi. Gün boyu ziyaretlerle takıma moral dopingi veren camia, futbolcuları Elazığ’a meşaleler eşliğinde uğurladı.Akşam saatlerinde takım otobüsüyle yola çıkan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor, Elazığ’a uğurlandı
Nurettin Soykan Tesisleri, Elazığspor maçı öncesi hareketli bir gün geçirdi. Gün boyu ziyaretlerle takıma moral dopingi veren camia, futbolcuları Elazığ’a meşaleler eşliğinde uğurladı.
Akşam saatlerinde takım otobüsüyle yola çıkan Yeni Malatyaspor kafilesini göndermek için Malatyaspor Taraftarlar Derneği üyeleri tesise geldi. Tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde yaklaşık 100 kişilik grup futbolcuları ve teknik heyeti dışarı davet etti. Bu sırada içeride yönetim kurulu ile toplantı halinde olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tesis dışına çıkınca sevinç gösterilerine katılarak taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Futbolcular için meşaleler yakarak derbi öncesi motivasyon saplayan taraftarlar, daha sonra takım yolculuğa çıkana kadar tesis dışında bekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.