Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor Cephesi Yaşananlardan Dolayı Üzüntülü

Adana Demirspor kafilesinin İl Spor Güvenlik Kurulu’nun güvenliği gerekçe gösterip aldığı tavsiye niteliğindeki kararı sonrasında Malatya’dan ayrılması ile başlayan krize yönelik bir açıklama da Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor kafilesinin İl Spor Güvenlik Kurulu’nun güvenliği gerekçe gösterip aldığı tavsiye niteliğindeki kararı sonrasında Malatya’dan ayrılması ile başlayan krize yönelik bir açıklama da Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı’dan geldi. Ravcı, “Bu tamamen kulübümüzün dışında gelişen bir olay oldu” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ravcı, ”Biz her zaman şunu savunduk; futbolda dostluğun, kardeşliğin ve barışın olmasını her zaman istedik. Açıklamalarımızda ve röportajlarımızda hep bu yönde verdik. Ama istenilmeyen olayla oldu tabi. Bu tamamen kulübümüzün dışında gelişen bir olay oldu. Neticede baktığımızda Yılmaz hoca yıllar önce Malatyaspor’da görev yapmış, yardımcıları keza bizim tanıdığımız, birlikte çalıştığımız antrenör dostlarımız. Böyle bir durumunun olmasını kesinlikle istemezdik. Ama gerek valiliğimizin, gerek emniyetimizin almış olduğu tavsiye niteliğindeki karar bu yönde idi. Biz bu karara rağmen yine de Yılmaz hocamıza ve gelen yetkililere söyledik; bizim açımızdan, kulüp açısından bir sıkıntı yok diye. Başkanımız da özellikle bunu belirtti. Olaylar tamamen bizim dışımızda geliştiği için, bizim yapacak bir şeyimiz kalmadı. Neticeden son derece üzüntülüyüz” diye konuştu.
“TEMENNİMİZ BUNUN İLERİ SAFHALARA TAŞINMAMASI”
Ravcı, sosyal medya üzerinden iki takım taraftarının birbirlerine karşı yazdığı hakaret ve küfürlerin hoş şeyler olmadığını söyleyerek, “Bunlar hoş şeyler değil. Futbol var olduğu müddetçe bu iki güzide kulübümüz de futbolun içerisinde olacaktır. Yine karşı karşıya geleceğiz, yine maçlarımız olacak. Tabi temennimiz bunun ileri safhalara taşınmaması. Bundan sonraki süreçlerde, bundan sonraki sezonlarda her iki takım taraftarı arasında böyle çirkin diyebileceğimiz şeylerin yaşanmaması. Dediğimiz gibi futbol taraftarıyla güzel. Takımlarını desteklemeleri açısından yaptıkları tezahüratlar futbolun güzel olan tarafıdır. Ama futboldaki şiddet maalesef çoğu kulüplerimizin taraftarı arasında var. Özellikle bu konuda kulüp başkanlarımızın, kulüp yöneticilerimizin toplu olarak bu konuya el atmaları gerekmektedir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.