Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Bolu kampını noktaladı

Yeni sezon çalışmalarını Boluspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından noktalayan Yeni Malatyaspor’da, futbolculara 4 gün izin verildi.Bolu’da iki etap şeklinde bir kamp süreci geçiren ve bu sürede 4 hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılılar,...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni sezon çalışmalarını Boluspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından noktalayan Yeni Malatyaspor’da, futbolculara 4 gün izin verildi.
Bolu’da iki etap şeklinde bir kamp süreci geçiren ve bu sürede 4 hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılılar, Boluspor ile oynadığı ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldığı son özel maçın ardından yeni sezon kampını tamamladı.
Hazırlık maçlarında yenilgi yüzü görmedi
Transfer döneminde 12 futbolcuyu kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, kamp boyunca oynadığı hazırlık maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor’u 1-0 yenen Malatya temsilcisi, PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz, Boluspor’la ise 1-1 berabere kalırken, Bandırmaspor’u ise 2-1 mağlup etti.
Yeni sezona ilk 6 hedefiyle başlayan Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına 11 Ağustos’ta kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.