Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Altındağ Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

Ankara’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeni Altındağ Belediyespor’da hedef olarak şampiyonluk belirlendi.Yeni sezonda Ankara’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeni Altındağ Belediyespor’da ciddi bir...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Altındağ Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk
Ankara’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeni Altındağ Belediyespor’da hedef olarak şampiyonluk belirlendi.
Yeni sezonda Ankara’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeni Altındağ Belediyespor’da ciddi bir yapılanma sağlandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Kulüp Başkanı Tamer Acar’ın uğraşları sonucu büyük bir değişime uğrayan kulüpte tek hedef olarak şampiyonluk belirlendi.
2015- 016 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen mavi-beyazlı takım, kaynaşma yemeğinde buluştu. Yeni Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Tamer Acar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Yemekte futbolcular, şampiyonluk sözü verdi.
“GERİYE SADECE ŞAMPİYONLUK KALIYOR”
Kulüp Başkanı Acar, başarıya giden yolda en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğunu söyledi. Şampiyon olmak için sorumluluk almaktan asla kaçınmayacaklarını vurgulayan Acar, “Ligi zirvede tamlayacağımıza inanıyorum" dedi. Acar, kulüp içindeki aile ortamının beraberinde başarıyı getireceğini belirterek, tek hedeflerinin bir üst lig olduğunu belirtti. Transferlere de değinen Başkan Acar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Transferlerimiz uzun süren, çok ciddi araştırmalar sonucunda gerçekleşti. Yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz ince eleyip sık dokudu. Kadromuzda geçen sene bu takım için mücadele eden tecrübeli oyuncular da var. Kaliteli bir teknik ekip kurduk. Bizim için her şeyden önce karakter gelir. Karakterli bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Hepsine güvenim tam. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Veysel Tiryaki’nin desteğini de hissediyoruz. Geriye sadece tek bir şey kalıyor. O da şampiyonluk.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.