Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YDÜ, Good Angels Kosice’yi ağırlayacak

Ydü Kadın Basketbol Takımı

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YDÜ, Good Angels Kosice’yi ağırlayacak
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Eurocup D Grubu ikinci maçında yarın saat 18.00’de Caferağa Spor Salonu’nda Good Angels Kosice ile karşılaşacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında konuk olduğu Hatay’dan İstanbul’a galip olarak dönen YDÜ Kadın Basketbol Takımı, Eurocup mücadelesindeki galibiyetlerini de devam ettirmek ve kupa hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.
“Takımımızın bayrağını Avrupa Arenasına taşımak için elimizden geleni yapacağız”
Maç öncesi değerlendirmede bulunan YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başanrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Slovak kadın basketbolunun Avrupa’da önemli bir yere sahip olduğunu belirterek maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Rakiplerinin Euroleague geçmişi olduğunu unutmamak gerektiğini vurgulayan Kalaycıoğlu, "Geçen hafta kendi sahalarında farklı ve önemli bir galibiyet elde ettiler. Bizde geçen hafta deplasmanda önemli bir galibiyet elde ettik. Yabancı oyuncumuz Essence Carson kadromuza dahil oldu. Basketbolda önemli bir kariyere sahip oyuncu. Onun takıma katkısını en yukarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Yeni oyuncuların takıma adapte olması kolay değil. Avrupa’daki maçlarda Yakın Doğu Üniversitesi ismini ve bayrağını en yukarılara taşımak bizim hedefimiz ve Good Angels Kosice maçı da bunun için önemli bir basamak. Biz de en iyi sonuçlarla yukarılara gitmek istiyoruz. Yakın Doğu Üniversitesi’ni en iyi şekilde Avrupa arenasında temsil edeceğimize ben ve oyuncularımız söz veriyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.