Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yavuz: "BAL’ın statüsü değişmeli"

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) statüsünün değişmesi gerektiğini söyleyerek ligin yarı profesyonel yapılması önerisinde bulundu.Bölgesel Amatör Lig’de transferde büyük paralar harcandığını...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yavuz: "BAL’ın statüsü değişmeli"

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) statüsünün değişmesi gerektiğini söyleyerek ligin yarı profesyonel yapılması önerisinde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig’de transferde büyük paralar harcandığını söyleyen Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, ligin statüsünün değişmesi önerisinde bulunarak bazı profesyonel futbolcuların dahi Bölgesel Amatör Ligi tercih ettiğini söyledi. Yavuz, "Ciddi paralar dönüyor. Ben üçüncü ligde de takım çalıştırdım. Orada bu rakamları zor görüyoruz. BAL’da 400, 500 bin liraya oynayan oyuncular var. Bu yüzden futbolcu, TFF 1. Ligi tercih etmiyor, BAL Ligi’ni tercih ediyor. Çünkü para var. Hani genç oynatacaktık? Bunları dile getirmek lazım. Belki Ankara’daki, İstanbul’daki arkadaşlar duyar da bir şeyler yaparlar. Seslendirmeyi biz başlatalım. Trabzon’da da Bölgesel Ligde mücadele eden takımlar var. Onlarda bu durumdan memnun değil. Bu işin içinden çıkamıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.