Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yattara: Trabzon’a dönmek ve burada yaşamak istiyorum

Trabzonspor'da 8 sezon forma giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran İbrahima Yattara, birgün tekrar Trabzon'a dönmek ve burada yaşamak istediğini söyledi.Çekimleri Trabzon'da devam eden "Bizim Ofli Hoca" filminde rol almak için şehre gelen...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yattara: Trabzon’a dönmek ve burada yaşamak istiyorum
Trabzonspor'da 8 sezon forma giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran İbrahima Yattara, birgün tekrar Trabzon'a dönmek ve burada yaşamak istediğini söyledi.

Çekimleri Trabzon'da devam eden "Bizim Ofli Hoca" filminde rol almak için şehre gelen Gineli futbolcu, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılan çekimler için kamera karşısına geçti. Çekimler öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yattara, 2 yıllık aranın ardından Trabzon'a döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Kendisini Trabzonlu hissettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutluyum. 2 seneden sonra buraya döndüm. Futbol veya Trabzonspor için dönmedim. Başka bir proje için geldim. Trabzon'da ve Türkiye'de olmak mutluluk verici bir durum." dedi.

İlk kez bir filmde oynayacağını da dile getiren Yattara, futbol sahalarında olduğu gibi sempatik kişiliği ile filmde de başarılı olacağını inandığına vurgu yaptı. Yattara, bir gün Trabzonspor'a dönmek gibi bir hedefinin olup olmadığına dair soruya ise "Ben en uzun süre Trabzonspor’da oynadım, hayatımı Trabzonspor'da kazandım. Nereye gidersem gideyim her zaman Trabzonsporluyum. Bu şehir, bu taraftar ve bu takım beni mutlu ediyor. Tekrar Trabzon'a dönmek ve burada yaşamak istiyorum. İnşallah buraya döneceğim." cevabını verdi.

Bordo-mavili takımın şuanki durumuyla ilgili fazla yorum yapmak istemeyen Gineli yıldız, takımda önemli futbolcular olduğunu ve bir gün tekrar şampiyon alacağına inandığını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.