Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasin Öztekin: “Şampiyon olup, seneye Avrupa’ya gitmek istiyoruz”

Galatasaray’ın milli futbolcusu Yasin Öztekin, bu sezon Avrupa’ya gidemediklerini hatırlatarak, “Önümüzdeki sezon şampiyon olup seneye gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.Yeni sezon hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’ın milli futbolcusu Yasin Öztekin, bu sezon Avrupa’ya gidemediklerini hatırlatarak, “Önümüzdeki sezon şampiyon olup seneye gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenman ile başlayan Galatasaray’da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Liv Hospital’da gerçekleştirilen sağlık kontrolüne sarı-kırmızılı futbolculardan Yasin Öztekin, İsmail Berk Ünsal, Sinan Gümüş, Koray Günter ve Lionel Carole katıldı.
Kontrollerden sonra Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Öztekin: “Riekerink ile takım olarak daha iyi olmaya başladık”
Jan Olde Riekerink ile geçen sezon son 3 ayda birlikte çalıştıklarını söyleyen Öztekin, “Sona doğru iyiydik. Takım olarak daha iyi olmaya başladık. Kupayı aldık. Hocamız ile iyi zaman geçirdik, iyi çalıştık. Bu sene inşallah hem onun hem bizim için iyi bir sezon olur” şeklinde konuştu.
Riekerink’in geldiği dönemde sakat olduğunu hatırlatan Sinan Gümüş ise, “Bana çok yardımı oldu. Her gün benimle iletişim halindeydi. Sonunda da onun ve benim açımdan iyi geçti, kupayı da aldık” dedi.
Öztekin: “Sinan, Türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından”
Başarılı futbolcu Yasin Öztekin, Sinan Gümüş için, “Daha genç olmasına rağmen Türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından birisi ve en iyisi de olabilir. İlk geldiği sene fazla şans bulamadı ama geçen sene iyi maçlar çıkardı. Bu sene inşallah iyi olur. Hem Galatasaray’a faydalı olur hem de seçerse Türk Milli Takımı’na” diye konuştu.
“Şampiyon olup, seneye Avrupa’ya gitmek istiyoruz”
Bu sene 3 kupayı da almak istediklerini söyleyen Öztekin, sözlerine şöyle devam etti:
“Geçen sene 1 kupa ile yetindik o yüzden bu sene iyi çalışıp 3 kupaya da adayız. Galatasaray, zaten her zaman şampiyonluğa oynuyor. Avrupa’ya gidemiyoruz ama ömüzdeki sezon şampiyon olup seneye gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.”
Gümüş: “İnşallah böyle bir sakatlık bir daha yaşamam”
Sakatlığını atlattığını belirten Sinan Gümüş, “Sağlık ekibine çok teşekkür ermek istiyorum. 3 ay boyunca bana yardımcı oldular. İnşallah böyle bir sakatlık bir daha yaşamam” dedi.
Gen futbolcu ayrıca, Alman futbolcu Lukas Podolski ile çok iyi anlaştıklarını milli maçlardan önce ona şans dilediğini söyledi.
Öte yandan Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş’ün açıklamalar sırasında oldukça neşeli oluşları dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.