Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yarsuvat: "Fenerbahçe’yi 1907’de Biz Kurduk"

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Sarı-Kırmızılı Kulübün 1905’de kurulduğunu, Fenerbahçe’yi ise 1907’de kendilerinin kurduğunu söyledi.Galatasaray Kulübü eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Kulübü’nün mali...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Sarı-Kırmızılı Kulübün 1905’de kurulduğunu, Fenerbahçe’yi ise 1907’de kendilerinin kurduğunu söyledi.
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Kulübü’nün mali genel kurul toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İlk olarak mevcut yönetime gösterilen eleştiriler hakkında değerlendirmelerde bulunan Yarsuvat, "Müspet ve menfi eleştiriler olabilir. Her eleştiriden bir sonuç çıkar. Fikirlerin çatışmasından gerçekler ortaya çıkar" diye konuştu.
Alt yapının Riva’ya taşınma projesi hakkında sorulan bir soruya ise Yarsuvat, "Galatasaray Avrupa yakası takımıdır, Anadolu’ya gitmeye gerek yok" yorumunda bulundu.
"FENERBAHÇE’Yİ 1907’DE BİZ KURDUK"
Yarın oynanacak zorlu Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı için de Duygun Yarsuvat, "Derbi maçın bir özelliği yok. Her iki kulüp senelerce karşı karşıya gelmişlerdir. Biz 1905’de kurulduk, onları biz 1907’de kurduk. Ve rakip olsun diye kurduk. O rekabet 1907’den beri devam ediyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.