Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yarış Gözetmeni Bayan Taburcu Oldu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışlarının 1. ayağında üzerine platform düşmesi sonucu yaralanan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) gözetmeni taburcu oldu.Evkaf Mahallesindeki yarışlarda 22 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışlarının 1. ayağında üzerine platform düşmesi sonucu yaralanan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) gözetmeni taburcu oldu.
Evkaf Mahallesindeki yarışlarda 22 yaşındaki gözetmen Zeynep Ekşi, araçların start verdiği alanda görev yaptığı sırada demir platformun üzerine düşmesi sonucu yaralanmıştı. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan ve kafasına 6 dikiş atılan Zeynep Ekşi, taburcu edildi.
Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa Direktörü Burak Duran, Fatsa Off-Road Başkanı Naim Felek ve off-roadcılar hastane çıkışı Zeynep Ekşi’nin yanına giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Zeynep Ekşi, kafasına 6 dikiş atıldığını söyledi. Ekşi, “Platform bir anda üzerime düştü. Tam anlayamadım. Kendimde değildim olay sırasında. Kanlar içinde kaldığımı fark ettim. Sonrasında kendime geldiğimde hastanedeydim. Çok fazla bir ağrım şuan ve ciddi bir sıkıntım yok. 5.5 saat müşahede altında kaldım. Kafama dikiş atıldı ve genel olarak sağlık durumum iyi” dedi.
Talihsiz bir kazanın yaşandığını belirten Karadeniz Mahalli Off-Road Yarışları Fatsa Direktörü Burak Duran ise yaptığı açıklamada, “Çok nadir rastlanacak bir durum yarışlarda başımıza geldi. Olmazsa bu kaza çok iyi olacaktı maalesef başımıza buradaki arkadaşımızın geldi. Sağlık durumu iyi ve bunun için çok sevinçliyiz. Hastaneden taburcu oldu ve bizler de yanına geldik. Bundan sonraki yarışlarda daha da dikkatli oluruz” diye konuştu.
Fatsa Off-Road Başkanı Naim Felek da yaptığı açıklamada, “Yaşanan durum bizi çok üzdü. Bu durum olmasa daha da güzel olacaktı fakat maalesef oldu. Üzüntülüyüz ve çok şükür ki ufak bir durumla atlattık. Ciddi bir sağlık durumu yok” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.