Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanal’ın Merakla Beklenen Sistemi

Son yıllarda oynadığı futbolla taraftarını üzen ve bu sezon aldığı farklı saha sonuçlarıyla da tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın önümüzdeki sezon nasıl bir taktik benimseyeceği merak ediliyor.Trabzonspor’da...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son yıllarda oynadığı futbolla taraftarını üzen ve bu sezon aldığı farklı saha sonuçlarıyla da tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın önümüzdeki sezon nasıl bir taktik benimseyeceği merak ediliyor.
Trabzonspor’da futbolcuların sürekli değişen teknik adamlara uyum sağlayamaması nedeniyle şehirde dibe vuran futbolun, Teknik Direktör Ersun Yanal önderliğinde yeniden ayağa kaldırılması hedefleniyor.
TRABZONSPOR TARAFTARI MODERN BİR TAKIM İZLEYECEK
Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Fenerbahçe’de oynattığı hücum futboluyla başarılı olan Ersun Yanal, antrenörlük kariyerinde bilimsel metotlara ve fiziksel antrenmanlara büyük bir önem veriyor. Çok koşan, çok mücadele eden ve savunma çizgisini öne çeken takımlar kurmasıyla bilinen Yanal, Karadeniz ekibinde iyi bir kadro mühendisliği yaparak hücum futbolunun güncel yöntemlerini Karadeniz ekibine adapte edecek sistem üzerinde duruyor.
SİSTEM BELLİ
Bir taraftan gidecek oyuncularla ilgili çalışma yapan Yanal, bir taraftan da takıma dahil etmeyi planladığı isimler üzerinde yoğun bir çalışma temposu yürütüyor. Modern futbolun trend taktikleri olarak nitelendirilen 4-2-3-1 ve 4-3-3’ü kullanan Ersun Yanal, takımın maçlarında zorluk derecesine göre daha ofansif veya daha defansif bir takım kurgusu sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Orta sahada sahayı dikine kat edebilen oyuncular üzerinde duran Yanal, topla birlikte kabiliyetli oyuncular tercih ediyor.
TRABZONSPOR ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ...
Son yıllarda verimsiz bir futbol sergileyen Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiyle birlikte eski yıllarda olduğu gibi saldıran bir takım görüntüsüne girecek. Bordo-mavili kulübe imza attığı 3. dönemde bunun mesajını veren Yanal, Trabzonspor’da futbol inancı yüksek oyunculardan oluşan bir takım kurmaya çalışacak. Çalıştırdığı takımlarda ofansif yönü yüksek olan oyuncuları tercih eden deneyimli çalıştırıcı, bordo-mavili takıma katacağı isimlerle de bu özellikte olan oyunculara öncelik verecek. Savunma, orta saha ve forvet hattında değişikliklere girecek olan Yanal, sahanın her bölgesinde basabilen bir takım ruhu ortaya çıkarmaya çalışacak.
TRABZONSPOR KİMPEMBE ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI
Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için yoğun bir mesai harcayan Trabzonspor kurmayları, Almanya’da kamp kurdu. Birçok oyuncuyla yakın temas halinde olan bordo-mavili idareciler PSG’nin genç stoperi Kimpembe transferine yoğunlaşmış durumda. Bu oyuncuyla yakında ilgilendiği iddia edilen bordo-mavililerin önümüzdeki hafta içinde bu transferle ilgili gelişme yaşanabileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.