Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanal: Yine son dakikada kazandık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yine son dakikalarda galip geldiklerini söyledi. Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında lig lideri Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor’a konuk oldu. Sarı-lacivertli takım 90’ncı dakikada Sow’un...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yine son dakikalarda galip geldiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında lig lideri Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor’a konuk oldu. Sarı-lacivertli takım 90’ncı dakikada Sow’un ayağından bulduğu golle 2-1 galip ayrılmasını bildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek konuşmasına başlayan Ersun Yanal, bu haftaya kadar sergiledikleri oyun anlayışından farklı bir oyun çıkmadığını, yine son dakikada kazandıklarını açıkladı. Attıkları gol sonrası ilk yarı boyunca sergiledikleri futbolun ortada olduğunu açıklayan Ersun Yanal, “İlk yarı rakibimiz bize cezayı kesti becerimizi ortaya koymadık. Son vuruşu yapamadık. Oyunun zor olacağını biliyorduk. Antalyaspor ligin en iyi hücum yapan takımlarından bir tanesi.” dedi.

Hafta sonu oynayacakları zorlu Beşiktaş maçı öncesi ise Yanal şunları söyledi: “Beşiktaş maçını konuşmak çok erken sahamızda yaptığımız oyun orada taraftarımızla buluşmamız etkili oluyor. Hafta sonu güzel bir futbol gecesi olacağını düşünüyorum. Bizde oynayacağımız oyun kalitesiyle oyunu renklendirmeyi düşünüyoruz.”

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Webo, son dakikalarda galip gelmeyi alışkanlık haline getirdiklerini, bu akşamda yine aynı durumun ortaya çıktığını aktardı. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Webo, “İyi maça başladık. Golümüz erken geldi. Bu golün ardından uyuya kaldık. Bu dönemde rakibimiz tehlike oluşturdu. Fakat ikinci yarıda oyunumuzu ortaya koyduk. Sonunda galibiyeti aldık.” dedi.

Fenerbahçe’nin 90’ncı dakikada galibiyet golünü kaydeden golcü futbolcu Sow şunları söyledi: “İlk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyduk. İlk dakikalarda golü yakaladık. Rakibimize büyük saygı duyuyorum. Beklide 4-0 yada 5-0’ı yakalayacak pozisyonlar bulduk. Bitirici anlarda etkili değildik. Maçı aslında daha kolay hale getirebilirdik. Benim attığım golden hemen önce Diarra’nın da yakaladığı bir fırsat vardı. Ama Allaha şükür golü bulduk.”

"10 SANİYE ÖNCE GOLÜ BULSAYDIK 2-1 BİZ KAZANACAKTIK"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe karşılaşmasına kötü başladıklarını, rakibe uzak çok geniş alan bıraktıklarını ifade etti. İlk 15 dakikada Fenerbahçe’nin çok net pozisyonlar bulduğunu belirten Aybaba, “Sonrasında maça ortak olduk. Futbol bu 10 saniye önce Dİarra gol atsa 2-1 öne geçecektik. Sonrasında gol yedik. İkinci yarıdaki takımımın oyundan çok memnunum.” diye konuştu.

Antalyaspor’un takım kaptanı Uğur İnceman, iyi mücadele ettiklerini, son dakikada yedikleri gol sonrası çok üzüldüklerini belirtti. İnceman, sergiledikleri mücadeleye yazık olduğunu, bugünkü oyundan 1 ya da 3 puanın kendilerine daha çok yakışacağını söyledi.

Antalyasporlu golcü oyuncu Diarra, maçta kazanmak için savaştıklarını ancak şansın yanlarında olmadığını söyledi. Son dakikada kaçırdığı gol için ise Diarra, “Son dakika pozisyon içinde tüm taraftarlarımızdan özür diliyorum.” dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.