Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yanal: Yağmur da vardı, her iki takımın kazanacağı anlar da vardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin 14. haftasında 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün yağmur vardı, goller vardı, her iki takımın da kazanacağı anlar vardı." dedi. Yanal, maçın ardından...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin 14. haftasında 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün yağmur vardı, goller vardı, her iki takımın da kazanacağı anlar vardı." dedi.

Yanal, maçın ardından şu değerlendirmede bulundu: "Bugün yağmur vardı, goller vardı, her iki takımın da kazanacağı anlar vardı. Her iki taraf da kazanabilirdi. Bizim adımıza yaptığımız savunma hataları, sonucu almakla ilgili sıkıntımız oldu. Maçı berabere bitirdik. Her iki takımın da kazanacağı bir maçtı. Hakem bir ara sanırım maçı biraz kaçırdı."

Yanal, kaleci ile ilgili bir soruya ise "Oyuncularımı tartışmayı ben sağlıklı bulmuyorum. Kendi içimizde çözeceğimiz bir şey. Gerekeni yaparız. Kalecimizin bugün hata yaptığı pozisyon da oldu, kurtardığı pozisyon da oldu. Bunu önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz ama şu an öyle bir gündemimiz yok." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.