Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın Dev Adamlarına Salman’dan Tatlı Dopingi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova Belediyespor oyuncularına Belediye Başkanı Vefa Salman tatlı ikram etti.Yeni sezon hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonu’nda sürdüren Yalova’nın dev adamlarına sürpriz bir ziyarette...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’nın Dev Adamlarına Salman’dan Tatlı Dopingi
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova Belediyespor oyuncularına Belediye Başkanı Vefa Salman tatlı ikram etti.
Yeni sezon hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonu’nda sürdüren Yalova’nın dev adamlarına sürpriz bir ziyarette bulunan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, sporculara baklava ikram etti. Başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Salman, “Mevcut kadroya yapılan takviyelerle daha da güçlenerek yeni sezona başlıyorsunuz. Geçtiğimiz yıl elde ettiğiniz başarıyı bu yılda tekrar edeceğinize ve bizleri gururlandıracağınıza yürekten inanıyorum. Kazasız, belasız, sakatlık yaşamadan bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni hedefimiz ülkemizin en büyüklerinin yer aldığı 1. Lige yükselmek” diye konuştu.
Başkan Salman, yaptığı kısa temenni konuşmasından sonra sezona tatlı bir başlangıç yapılması dileğiyle sporculara baklava ikramında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.