Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Veteranlar Sahaya İndi

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi’nde ilk santralar yapıldı. Yalova Tuğrul Şener Stadyumu’ndaki turnuvada 8 takım mücadele ediyor.Bu yılki turnuvanın açılış maçı...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi’nde ilk santralar yapıldı. Yalova Tuğrul Şener Stadyumu’ndaki turnuvada 8 takım mücadele ediyor.
Bu yılki turnuvanın açılış maçı Yalovaspor ile Esenköyspor arasında oynandı. İlk yarısını 4-2 galip kapatan konuk ekip maçı da 6-3 kazarak üç puanı kaptı. Günün diğer maçında ise Yeşilovaspor ile Yalova Minibüsçüler Odası kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısında futbolseverler tek gol izlerken, ikinci yarıda bulduğu gollerle Yalova Minibüsçüler Odası maçtan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, ”Şölen havasında geçecek olan turnuvamız güzel maçlarla başladı. Katılan sekiz takıma da başarılar diliyorum. Organizasyona sponsor olan Yalova Group’a ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.