Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Group Belediyespor’un Amerikalıları sağlık kontrolünden geçti

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Takımı Yalova Group Belediyespor’un Amerikalı oyuncuları Aubrey Coleman ve Cinmeon Bowers, Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.Auburn Tigers mezunu olan uzun forvet ve pivot oynayabilen Cinmeon Bowers...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Takımı Yalova Group Belediyespor’un Amerikalı oyuncuları Aubrey Coleman ve Cinmeon Bowers, Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Auburn Tigers mezunu olan uzun forvet ve pivot oynayabilen Cinmeon Bowers ve son olarak Finlandiya ekibi Nilan Bisons Loimaa forması giyen şutör gard Aubrey Coleman, sempatik tavırlarıyla dikkat çekerken, yeni sezona hazır oldukları mesajını verdiler.
Öte yandan hazırlıklarını sürdüren Yalova Group Belediyespor, hafta sonunda Bolu’ya giderek Topuk Yaylası’nda kampa girecek. Yalova temsilcisi, Süper Lig ekibi Fenerbahçe ve TBL takımı Düzce Belediyespor ile 2 hazırlık maçı yapacak. Kurban bayramı öncesi Yalova’ya dönecek olan takım, 2 günlük iznin ardından çalışmalarını 90. Yıl Spor Salonu’nda sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.