Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Group Belediyespor TBL’de

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Group Belediyespor’un İki Yılda İki Lig Geçerek 1. Lig’de Mücadele Edecek Olmasının Büyük Başarı Olduğunu Vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Group Belediyespor TBL’de
Yalova Group Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kararıyla Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) yükseldi.
2009 yılında kurulan Yalova ekibi, geçen sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi A grubunu 4. sırada tamamlamıştı. TBL’de yer alan Denizli Basket, Melikşah Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi’nin çekilme kararı alması sonrası Türkiye Basketbol Federasyonu’nu aldığı kararla Yalova Group Belediyespor 1. Lig’e yükseltti. Yalova ekibi 1. Lig katılım hakkı için başvuran 15 takım arasında yer alıyordu.
Yalova Group Belediyespor’un iki yılda iki lig geçerek 1. Lig’de mücadele edecek olmasının büyük başarı olduğunu vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kararı ilimizde sevinçle karşılandı. Kulübümüzün 1. Lig’de başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Takımımızın 1. Lig’e çıkmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yalova Group Belediyespor Kulüp Başkanı Resul Kocaağa ise, “Hedeflerimiz konusunda son 2 yılda önemli mesafeler kat ettik. Yalovalı basketbolseverlere 1. Lig heyecanını yaşatacağımız için çok mutluyum. Bu büyük başarıda büyük emeği olan Başkanımız Vefa Salman ile ekibine ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yalova Group Belediye Sporda 1. Lig hazırlıklarımız başlatıldı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.