Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Group Belediyespor Oğuz’a Emanet

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Başantrenör Orhan Güler ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi. Yeni bir başantrenör bulana kadar takımı yardımcı antrenör Dağhan...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Başantrenör Orhan Güler ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi. Yeni bir başantrenör bulana kadar takımı yardımcı antrenör Dağhan Oğuz’un çalıştıracağını belirten Kocaağa, Final Gençlik galibiyeti için ise oyuncularını kutladı.
Orhan Güler’e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Yalova Group Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, "2016-2017 sezonu için başantrenör olarak çalışmaya başladığımız antrenörümüz Orhan Güler ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Değerli antrenörümüz Orhan Güler’e kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar dileriz. Başantrenörlük pozisyonu için kulübümüz çalışmalara başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kulübümüze uyum sağlayabilecek katkıda bulunacak deneyimli bir antrenör ile anlaşma sağlanacak olup bu süre zarfında A takımımız yardımcı antrenörümüz Dağhan Oğuz tarafından antrenmanlarını sürdürecektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.