Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Group Belediyespor 2 Transfer Daha Yapacak

Yalova Group Belediyespor 2 Transfer Daha Yapacak

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Group Belediyespor 2 Transfer Daha Yapacak
2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alacak olan Yalova Group Belediyespor, iç transferi noktalarken, dış transferde de 2 ismi daha transfer ederek yeni sezon kadrosunu oluşturacak.
Yalova ekibi geçen sezon kadrosunda bulunan Serdar Hot, Cihan Deliçay, Hüsnü Güler, Hüseyin Ergül, Asım Özberkan, Canberk Uzunkaya ve Hakan Uykan’la yeniden anlaşırken, Fatih Kızılca’nın Ormanspor’a transfer olmasının ardından Tayfun Karabey, Cihan Hafızoğlu ve Halil Türkcan’la da yollar ayrıldı.
Yalova Group Belediyespor, dış transferde ise FMV Işıkspor’dan Ömer Özcan, Çorlu Belediyesi’nden Serdat Doğanay, Gelişim Koleji’nden Mert Başdan ve 68 Aksaray Belediyespor’dan Orhan Buğra Dağ’ı transfer ederken, bunlara ilaveten bir 2 numara, bir de 4 numara oynayan bir oyuncu ile anlaşıp transferi noktalayacak.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez, ”Kadromuzu koruduk. Dış transferde ise şu ana kadar 4 isimle anlaştık. Bu isimlerin yanına bir 2 numara, bir de 4 numara oynayacak 2 ismi daha transferi noktalayacağız. Ağustos ayı içerisinde ise çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.