Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyespor’dan İmza Şov

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Yalova Group Yalova Belediyespor imza şov yaptı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Resul Kocaağa, Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, antrenörler...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova Belediyespor’dan İmza Şov
Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Yalova Group Yalova Belediyespor imza şov yaptı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Resul Kocaağa, Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, antrenörler Dağhan Oğuz, Tolga Üstün’ün yanı sıra kulübün sponsoru Yalova Group sahipleri Orbay ve Ona Tuna katılırken, 14 oyuncu resmi sözleşmeye imza attı.
Yalova Belediyespor’un parçası olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Yalova Group’un sahibi Orbay Tuna,” Yalova’da sporun yükselen değeri Yalova Group Belediyespor’un destekçisi olmak bizi hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Burada sağlıklı bir yapılanma olduğunu gördük ve bu yapının bir parçası olmak istedik. Spora imzalar atacak proje ve çalışmalarımızla mutluluklar yaşamak, yaşatmak istiyoruz” dedi.
Yapılan transferlerin tamamının deneyimli ve kaliteli olduğunu vurgulayan Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” 14 oyuncumuz ile resmi sözleşmeyi imzaladık. Geçen sezon ki kadromuzu korurken, buna ilave olarak İlkay, Cihan, Fatih, Ali ve Hakan’ı transfer etti. Transferlerimizden Ali’nin dışında ki diğer oyuncularımız 1. Lig tecrübesi olan oyuncular. Ali ise 2. Ligde adı sıkça söz edilen genç ve kuvvetli bir oyuncu. Yiğit Mandalas, Canberk Uzunkaya Gürkan Türemiş ve Yiğit Baydur ise yalovalı ve altyapı oyuncularımız. Sezon içinde de bir veya iki genç altyapı oyuncumuzu da A takıma çıkarmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Serdar Hot, İlkay Okay, Cihan Deliçay, Asım Özlerken, Cihan Hafızoğlu, Hüseyin Ergül, Hüsnü Güler, Fatih Kızılca, Hakan Uykan, Ali Tuncer, Canberk Uzunkaya, Yiğit Mandalas, Gürkan Türemiş, Yiğit Baydur kendini Yalova Group Yalova Belediyesporlu yapan imzayı attılar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.