Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalçın Ayhan: "Her İki Takım İçin Önemli Bir Maç"

Medipol Başakşehir’in deneyimli defans oyuncusu Yalçın Ayhan, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı için, "Her iki takım için önem bir maç. Kendi seyircimiz önünde dördüncülük için avantaj sağlayabilecek bir karşılaşma olarak hazırlanıyoruz"...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir’in deneyimli defans oyuncusu Yalçın Ayhan, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı için, "Her iki takım için önem bir maç. Kendi seyircimiz önünde dördüncülük için avantaj sağlayabilecek bir karşılaşma olarak hazırlanıyoruz" dedi.
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesinde turuncu-lacivertlilerin defans futbolcusu Yalçın Ayhan ve Brezilyalı futbolcusu Doka, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Yoğun ve uzun bir hafta geçirdiklerini söyleyen Yalçın Ayhan, "Taktiksel olarak hocamızın söylediklerini antrenmanda olduğu gibi maçta da yapmaya çalışacağız. Her iki takım için önem arz eden bir müsabaka. Kendi seyircimiz önünde dördüncülük için avantaj sağlayabilecek bir karşılaşma olarak hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçta üç puan alan taraf biz oluruz. Bizim için geçen seneki istikrarımızı bu şekilde de perçinleyerek sürdürebilme adına önemli bir karşılaşma" şeklinde konuştu.
"SEYİR ZEVKİ YÜKSEK İYİ BİR MAÇ OLACAK"
Fenerbahçe maçının her iki takım için gergin ve mücadelesi yüksek bir maç olacağını düşündüğünü belirten Ayhan, "Çünkü kendileri şampiyonluğa oynuyorlar biz de Avrupa kupalarına katılma gibi önümüzde bir şans var. Bunu da kendi sahamızda değerlendirme adına önemli bir müsabaka. Mücadele olarak seyir zevki yüksek iyi bir müsabaka olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.
"MİLLİ TAKIM İÇİN KENDİMİ LAYIK GÖRÜYORUM"
Bu seneki performansıyla A Milli Futbol Takımı şansının sorulması üzerine deneyimli futbolcu, "Bu sene benim için üstüne koyarak ilerlediğim bir sene. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Tabii ki kendimi layık görüyorum ama bunda karar Fatih hoca ve ekibinin. İnşallah Avrupa Şampiyonası’nda ben de olursam ülkem adına en iyi şekilde yarar sağlayacağımı düşünüyorum. Bu anlamda da kendime güveniyorum" diye cevap verdi.
DOKA: "FENERBAHÇE MAÇI ZORLU GEÇECEK"
Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini vurgulayan Doka, “Zorlu bir rakip ama bizim de hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Avrupa yolunda buradan alacağımız iyi bir sonuç özellikle 3 puan bizim hedefimize çok katkıda bulunacaktır. O yüzden güzel futbol oynayıp, buradan pozitif bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.
"DİĞER MAÇLAR BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin Fenerbahçe ile oynayacakları maçı etkiler mi sorusuna Doka, şöyle cevap verdi:
"Saha dışındaki şeyler bizi hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Hocamızın bizden istediği bazı şeyler var. Bizim sadece kendi işimize kendi maçımıza odaklanmamız lazım. Onun verdiği direktiflerle bunu uygulamamız zaten bize sonucu getirecektir. Diğer şeyler bizi ilgilendirmiyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.