Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakın Doğu Üniversitesi, Kosice’yi ağırlayacak

Kadınlar Eurocup D Grubu ilk maçında, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’u yenerek iyi bir başlangıç yapan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Avrupa sahnesinde Good Angels Kosice ile ikinci maçına çıkıyor.Yakın Doğu Üniversitesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlar Eurocup D Grubu ilk maçında, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’u yenerek iyi bir başlangıç yapan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Avrupa sahnesinde Good Angels Kosice ile ikinci maçına çıkıyor.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin Slovak takımını konuk edeceği maç, 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 18.00’de, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin ikinci haftasında konuk olduğu Hatay’dan İstanbul’a galip olarak dönen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Eurocup mücadelesindeki galibiyetlerini de devam ettirmek ve kupa hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başantrenör Zafer Kalaycıoğlu, bu zorlu karşılaşmada ellerinden geleni yaparak galip gelmek istediklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.