Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakın Doğu Üniversitesi, Edirnespor Deplasmanında

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Edirne Belediyesi Edirnespor ile karşılaşacak. 20 Mart 2016 Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Mimar Sinan...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Edirne Belediyesi Edirnespor ile karşılaşacak. 20 Mart 2016 Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak.
Maç öncesi değerlendirmede bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, ligin son dönemecinde her maçın çok önemli olduğuna değinerek, "Edirne Belediyesi Edirnespor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Ligin son dönemecindeyiz; tüm maçlar bizim için hayati önem taşıyor. Edirnespor 22. haftada karşılaştığı Orduspor’u ciddi farkla yendi. Biz de lig lideri ile karşılaştık ve iyi bir mücadele verdik. Bu maçta kazanmak zorundayız; kazanmak için sahada olacağız" dedi.
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Hülya Özkan ise, maça konsantre olduklarını belirterek, "Edirne Belediyesi Edirnespor iyi bir takım. Ligde aynı mücadeleyi veriyoruz. Onlar da, biz de, kazanmak zorundayız. Her maçın bizim için çok önemli olduğunun bilinciyle hazırlandık. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Yelena Leuchanka: "Yüksek tempolu bir maç bizi bekliyor; kazanan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.
Oyunculardan Yelena Leuchanka da maça çok önem verdiklerini vurgulayarak, "Ligin son maçlarını oynuyoruz ve her bir maçın çok önemli olduğunu farkındayız. Edirnespor iyi bir takım; ligdeki tüm takımlar sın derece iyi ve güçlü takımlar. Kaybetme lüksümüz olmadığının farkındayız; kazanmaya konsantre olduk. Kıbrıs’a galip olarak dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.