Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Waris Trabzonspor’un Kampına Katıldı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Renkum kasabasında sürdürürken takımın Ganalı oyuncusu Waris de kapma katılarak çalışmalara başladı.Trdabzonspor, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde kampın beşinci gününde...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Renkum kasabasında sürdürürken takımın Ganalı oyuncusu Waris de kapma katılarak çalışmalara başladı.
Trdabzonspor, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde kampın beşinci gününde konakladığı otelin yakınındaki antrenman sahasında akşam bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deniz Yılmaz’ın yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Sefa Yılmaz ile Aytaç Kara katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada gruplar halinde çift kale maç yaptı. Teknik direktör Arveladze, futbolcularına sık sık uyarılarda bulunarak daha hızlı olmalarını istedi.
WARİS KAMPA KATILDI
Ülkesinde sıtma geçiren ve bu nedenle takımdan ayrı kalan Waris, bordo-mavili takımın kampına katılarak çalışmalara başladı. Bordo-mavili takımın Ganalı oyuncusu, takımla pas çalışmasında yer aldıktan sonra koşu yaptı.
SHOTA’NIN EKİBİNE BİR İSİM DAHA KATILDI
Trabzonspor’da teknik heyete bir isim daha katıldı. Hollanda’ya gelerek kampa katılan Gürcü antrenör Giorgi Devdariani, bu akşamki çalışmada yer aldı. Trabzonspor U21 takımı oyuncusu Yavuz Aygün de bugün Türkiye’den gelerek takımın çalışmalarına katıldı.
Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
TARAFTARLAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Trabzonspor’un hazırlıklarını gurbette yaşayan vatandaşlar da yakında takip etti. Hollanda ve çevre ülkelerden gelen bordo-mavili taraftarlar teknik direktör Shota Arveladze ve futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.