Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vücut Geliştirme Milli Takımı İspanya’ya Gitti

Vücut Geliştirme Milli Takımı, İspanya’nın Barselona kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeden önce Atatürk Havalimanı’nda şov yaptı. Sporcuların yaptığı şov havalimanında ilgiyle izlendi.Vücut Geliştirme Milli Takımı,...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vücut Geliştirme Milli Takımı, İspanya’nın Barselona kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeden önce Atatürk Havalimanı’nda şov yaptı. Sporcuların yaptığı şov havalimanında ilgiyle izlendi.
Vücut Geliştirme Milli Takımı, İspanya’nın Barselona kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için bugün İstanbul’dan hareket etti. Barsenola’ya giden milli takım sporcularının arasında eski bir gazeteci Fatih Ferhat Sürmeli de vardı. Atatürk Havalimanı’nda yarışma öncesi bir performans sergileyen sporculara yolcular ve personel de ilgi gösterdi. Telefonlarıyla görüntü almaya çalışanlar, sporcularla öz çekim yapmayı da ihmal etmediler.
Şampiyonaya ilişkin bilgi veren Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, "Beklentimiz her zamanki gibi. Bu sefer istediğimizi alıp döneceğiz. Sporcularımız iyi hazırlanmış durumdalar. Umutluyuz. Bundan sonra önümüzde Dünya Şampiyonası var. Şu anda Türkiye’de 5 bin lisanslı sporcumuz var" dedi.
Basın mensuplarının, "Uzun senelerdir gazetecilik yaptın hangisi daha zor?" sorusunu yanıtlayan milli sporcu Fatih Ferhat Sürmeli ise, "Her iki meslek de zor. Eski mesleğimin stresi, problemleri çok fazlaydı ama bu sporun da en önemli unsuru antrenman, beslenme. Bizi en çok zorlayanı ise diyet yapmak. Neredeyse birçok şeyi yemiyoruz. Kilo almamak ve formumuzu bozmamak için. Ekip olarak gidiyoruz inşallah Avrupa’da derece almaya çalışacağız. Başarılı olursak ne mutlu bize. Master klasik vücut kategorisinde 40-49 yaş arası Açık Sıklet’te yarışacağım" ifadelerini kullandı.
Kadınların bu sporla daha çok ilgilenmesi gerektiğini söyleyen milli sporcu Gülizar Tüfenk de, yaptığı açıklamada, "34 yaşında ve iki çocuk annesiyim. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sağlık, dinamiklik ve psikolojik olarak iyi hissediyorum. Bu sporu seviyorum. Sağlık için tüm bayanlara tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.