Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Demirel, küfür edenlerden şikayetçi oldu

Volkan Demirel, Türkiye-Kazakistan milli maçı öncesi antreman yaptığı sırada kendisine ve ailesine küfür edildiği iddiasıyla avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.Demirel’in avukatı Mahir Işıkay, İstanbul Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Volkan Demirel, Türkiye-Kazakistan milli maçı öncesi antreman yaptığı sırada kendisine ve ailesine küfür edildiği iddiasıyla avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Demirel’in avukatı Mahir Işıkay, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede Demirel ve ailesine küfür edenlerin tespit edilerek haklarında hakaret suçundan dava açılmasını istedi. Demirel’in kendisine küfür eden kişilerle uzlaşmak istemediği de belirtildi. Dilekçede, 16 Kasım 2014 günkü maçta antrenman esnasında bir grup seyircinin sürekli ve organize bir şekilde Demirel ve ailesine küfür ederek hakaret ettiği ileri sürüldü. Avukat Işıkay dilekçede, “Küfür ve hakaretlerin sürekliliği ve ağırlığı o kadar ileri boyutlara ulaşmıştır ki müvekkilim Volkan Demirel, maç başlamadan sahayı terk etmek zorunda kalmıştır.” dedi.

Milli futbolculara küfür edilmesinin eleştirildiği dilekçede, “Her ne kadar psikolojileri ve karakterleri güçlü olsa da futbolcuların da insan oldukları, etten kemikten yaratıldıkları, sahip oldukları aileleri ve değer yargıları çerçevesinde herkes gibi onurları ve namusları için yaşayan insanlar olduğu unutulmamalıdır. Normal şartlar altında herhangi bir insanın karşı karşıya kaldığında daha ağır tepki verebileceği hakaret ve küfürlere sadece futbolcu diye katlanmaları beklenmemelidir.” ifadelerine yer verildi.

Demirel’in bu hareketinin milat olacağı ve yıllardır kangren olan bir sorunun çözümüne katkı sağlayacağı kaydedilen dilekçede, “Gerek kulüp gerekse milli takım seviyesinde hiçbir futbolcunun küfür ve hakarete maruz kalması kaderleri değildir. Volkan Demirel, sahayı terk ederek gösterdiği tepkiyle belki de bu konuda sesi çıkmayan ve bu haksız acılara maruz kalan diğer tüm futbolcuların sesi olmuştur.” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.