Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Voleybol Bayanlar 2. Lig Final Etabı

Seramiksanspor, Final Etabını Ikinci Bitirdi Ve Adını 1.lige Yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Voleybol Bayanlar 2. Lig Final Etabı
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi final etabının son gününde 1. lige çıkmayı garantileyen Seramiksanspor ile Beşiktaş şampiyonluk için sahaya çıktı. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu eski Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Seramiksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Seramiksan A.Ş. sahipleri Hakan-Bilgehan Demirdöver ve çok sayıda Seramiksanspor taraftarı izledi. Seramiksanspor kurulduktan 5 yıl sonra kürsüye çıkarak adını 1.lige yazdırmayı başardı.
Turgutlu’nun profesyonel spor tarihinde bir ilki başardı ve adınını 1.lige yazdırdı. Lig şampiyonluğu için mücadele eden Seramiksanspor ilk seti 25-19 kazanarak durumu 1-0’a getirdi. İkinci sette basit hataların önüne geçemeyen Kuğular bu seti 25-19 kaybetti ve durum 1-1’e geldi. Üçüncü sette Beşiktaş’a cevap veremeyen Seramiksanspor bu seti 25-14 kaybederek setlerde 2-1 geriye düştü. Karşılaşmanın dördüncü seti ise büyük bir mücadeleye sahne oldu. Başabaş geçen mücadeleyi Seramiksanspor 29-27 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Uzatma setindede oyun büyük bir mücadeleye sahne oldu. Uzatma setini Seramiksanspor 15-7, maçıda 3-2 kaybetti.
Final etabında ilk gün Balıkesir BBSK ve ikinci gün Manisa BBSK’yı 3-0 yenerek 1.lige çıkmayı garantileyen Seramiksanspor, şampiyonluk maçında Beşiktaş’a mağlup oldu ve ikincilik kürsüsüne çıkarak 1.lige çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.