Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Arena’da Moda Merkezi Açıldı

Vodafone Arena’nın 2 hafta önce açılmasıyla birlikte stat içerisinde faaliyet gösterecek etkinlik alanlarından ilki olan moda merkezi bugün açıldı.Moda merkezinde ilk olarak Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone Arena’nın 2 hafta önce açılmasıyla birlikte stat içerisinde faaliyet gösterecek etkinlik alanlarından ilki olan moda merkezi bugün açıldı.
Moda merkezinde ilk olarak Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası defilesi yapıldı. Defilede Başkan Fikret Orman, Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ve siyah-beyazlı kongre üyeleriyle, çok sayıda Beşiktaş taraftarı da yer aldı.
Fikret Orman, defile sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Biz burayı geliştirirken birçok fonksiyon koyduk stadın içerisine. Bunlardan bir tanesi de bu moda merkeziydi. Bunun haricinde de mekanlarımız var. Sıra sıra açılışlarını yapacağız. Esasında bu böyle bir açılış gibi değilde, Kartal Yuvası’nın kış kreasyonu için yapılmış bir organizasyon oldu ama aynı zamanda da hepimizin burayı görmesi içinde bir vesile oldu. İnşallah insanlarda beğenmiş olurlar" açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.