Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone Arena’da gol yağmuru

Beşiktaş, 4 Mayıs 2016’da Bursaspor maçıyla açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da rakiplerinin üzerine gol oldu yağdı.Siyah-beyazlılar, yarın saat 19.30’da Trabzonspor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da oynanacak maçta Mete...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş, 4 Mayıs 2016’da Bursaspor maçıyla açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da rakiplerinin üzerine gol oldu yağdı.
Siyah-beyazlılar, yarın saat 19.30’da Trabzonspor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da oynanacak maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Maç saatine Beşiktaş ve Dolmabahçe civarında yağış bekleniyor.
Gol yağmuru
Yapımı 3 yıla yakın süren ve geçen sezonda 28. hafta maçında Bursaspor karşılaşmasıyla açılan Vodafone Arena’da o günden beri oynanan maçlarda siyah-beyazlı takım rakiplerini gol yağmuruna tutuyor. Bursaspor maçıyla birlikte 2015-2016 sezonunun son haftalarında açılan siyah-beyazlıların yenilenen stadında 2016-2017 sezonunun 8. haftasında kadar ligde toplam 7 maç oynandı. Bu 7 maçta Beşiktaşlı futbolcular, rakip kaleyi adete gol yağmuruna tutarak 22 kez fileleri havalandırdı. Ligde Vodafone Arena’da oynadığı maçlarda maç başına 3,1 gol ortalamasıyla oynayan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Kara Kartal’ın yarın taraftarın önünde Trabzonspor’a nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.
Beşiktaş gol yollarında 3’e katladı
Beşiktaş ligin geride kalan 9 haftasında gol yollarında da etkinliğini sürdürüyor. Ligin zirvesinde yer alan en golcü takım 22 golle Medipol Başakşehir ilk sırada yer alırken, ligin en golcü ikinci takımı 19 golle Beşiktaş. Siyah-beyazlıların yarınki rakibi Trabzonspor ise ligin gol sayısı açısından en etkisiz ikinci takımı. Şu anda ligde en az gol atan takım 5 golle Akhisar Belediyespor olurken, 6’şar golle Manisa ekibini Trabzonspor ve Adanaspor takip ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.