Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vıtor Pereıra: "Tur Her İki Tarafa Da Açık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Amedspor Maçının Ardından, “tur Her İki Tarafa Da Açık. 3-3’lük Beraberlikle Ayrılıyoruz. İçeride Daha Uygun Bir Zeminde Oynayacağız. Bu Sahada Oynayan Tüm Takımlar Zorlanmıştı, Biliyoruz. İçerideki Maçta Turu Geçmek İstiyoruz" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vıtor Pereıra: "Tur Her İki Tarafa Da Açık"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Amedspor maçının ardından, “Tur her iki tarafa da açık. 3-3’lük beraberlikle ayrılıyoruz. İçeride daha uygun bir zeminde oynayacağız. Bu sahada oynayan tüm takımlar zorlanmıştı, biliyoruz. İçerideki maçta turu geçmek istiyoruz" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Amed Sportif Faaliyetler, Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.
“BİZİM İÇİN ZORLU BİR MAÇTI”
Maçın kendileri için zorlu olduğunu söyleyen Pereira, "Özellikle geri düşmemiz işimizi daha da zorladı. Zemininde hızlı ve teknik bir oyuna uygun bir zemin olmadığını söyleyebilirim. Aynı zamanda bu tarz karşılaşmalarda rakibiniz üst düzey bir motivasyonla sahaya çıkar bugünde bu durum geçerliydi. İlk golü yemek işimizi daha da zorlaştırdı. Ama daha sonraki mücadelemizde 2-1 yapmayı başardık, 3-1’e durumu götüreceğimizi düşünürken iki tane kontra ataktan kalemizde iki gol daha gördük. Geriye düştük ama tepki vermeyi bildik. Göstermiş olduğumuz o tepki ile beraberliği saplamayı başardık” diye konuştu.
“TUR HER İKİ TARAFA DA AÇIK”
“Ben isterdim ki burada turu bitirelim, turu geçirecek yeterli bir sonucu alabilelim” diyen Pereira sözlerine şöyle devam etti:
“İyi bir takımla oynadık özellikle kendi sahasında daha da iyi oynayan bir takımla oynadık. Bu nedenle turu bitirmek kolay olmadı. Bizi bekleyen çok önemli bir Kasımpaşa karşılaşması var ve bazı oyuncuları riske atmak istemedik. Şu anda tur her iki tarafa da açık. 3-3’lük beraberlikle ayrılıyoruz. İçeride daha uygun bir zeminde oynayacağız. Bu sahada oynayan tüm takımlar zorlanmıştı, biliyoruz. İçerideki maçta turu geçmek istiyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.