Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vitor Pereira: Kaybetsek adaletsiz bir sonuç olurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor maçını kaybetseler de adaletsiz bir sonuç olacağını, ancak kazanarak adil bir sonuç aldıklarını söyledi. Takımının Antalyaspor'u 2 - 1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor maçını kaybetseler de adaletsiz bir sonuç olacağını, ancak kazanarak adil bir sonuç aldıklarını söyledi.

Takımının Antalyaspor'u 2 - 1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam, "Avrupa Ligi'nde Atromitos'a karşı gerçekten büyük gayret göstermek zorunda kaldık. Fiziksel anlamda ve duygusal anlamda o karşılaşma bizi yordu. Eleme karşılaşmaları fazla konsantrasyon gerektiriyor, küçük bir hata mağlubiyete neden oluyor. İki maçını kazanarak buraya moralli gelen bir takımla oynadık. Kontraatak oynayıp gol arayacaklarını biliyorduk. Kazanmak için maçın başından sonuna kadar herşeyi yaptık. Bu akşam puan kaybetseydik son derece adaletsiz bir sonuç olacaktı ama galibiyetle ayrıldık. Kesinlikle adil bir sonuç aldık. Hak ederek galibiyet aldık." dedi.

Herkesin Nani'nin son saniyede attığı golü konuşacağını ifade eden Vitor Pereira, "Unutmamak gerekir ki maçta üstün olan taraf bizdik. Birçok pozisyona girdik. 3-0, 4-0, 5-0 bitecek pozisyonları bulduk. Bir hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Ancak o golden sonra rakip oyunun ritmini düşürmek için devamlı yatarak oyunu durdurmaya çalıştık. Bu durum futbol adına kötü bir durum. Sahada anti bir futbol durumu ortaya çıktı. Biz beraberlik golünü yesek de güçlü kalmaya başardık. Kesinlikle adil bir sonuç alarak hak ederek bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu.

TRANSFER SORUSUNA İNŞALLAH CEVABI

Bir gazetecinin "Forvette Robin van Persie ve Nani var. Transferin bitmesine çok az kaldı. Transfer olacak mı?" sorusuna ise Portekizli hoca, "Bu iki oyuncumuz dört maç üst üste oynadı. Fiziksel anlamda zorlandılar. Transfer anlamında ise İnşallah. Bu akşam aldığımız sonuçtan dolayı mutluyuz." diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.