Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vitor Pereira: Çok zorlu bir ikinci maç bizi bekliyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile deplasmanda kendilerini çok zorlu bir maçın beklediğini söyledi.Takımının Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk golsüz berabere kaldığı maçın bitiminde...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile deplasmanda kendilerini çok zorlu bir maçın beklediğini söyledi.

Takımının Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk golsüz berabere kaldığı maçın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, "Bu akşam mutlu olmak için elimde çok şey var. Bu karşılaşmaya böyle bakıyorum. Yüksek seviyede oynanan bir karşılaşmaydı. Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıydı. Güçlü yanları olan takıma karşı oynadık. Bizde cesur bir görüntü ortaya koyduk. İki takımda kazanmak istiyordu. Kıyasıya mücadele oldu. Taraftarların desteği de muhteşemdi. Onlarla güçlü bir aile olacağız."
Gökhan Gönül'ün sakatlığı Şener Özbayraklı'nın cezasından dolayı sağ bekte görev verdiği Hasan Ali'nin performansı için başarılı hoca, şunları dile getirdi:

"Bende Gökhan'ı bekliyordum. Ancak Gökhan son antrenmanda sakatlandı. Şener de cezalı olduğu için oynayamadı. Bu durumda bizde Hasan Ali'ye görev verdik. Kendisine teşekkür ediyorum. Benim saygımı bir kez daha kazandı. Kendisi ile de konuştum. Sağ bek değilsin ama sana ihtiyacımız var dedim. O da sahada en iyisini vermeye çalıştı. Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum."

DİEGO'YA MAÇ SIRASINDA GÖNDERDİĞİ NOT

Öte yandan maç içinde Diego'ya gönderdiği notun sorulması üzerine Vitor Pereira, şunları kaydetti:

"Arabistan'da çalışırken bir maç sırasında taktik değişikliği yapmak istedim. Bütün oyuncuları kenara çağırmazdım. Brezilyalı bir oyuncuyu çağırdım. Notu ona verdim. Ertesi gün basında o notla ilgisi olmayan çok şey yazıldı. Notta 'şu oyuncuya sert girin, hatta öldürün' yazdığım yazıldı. Bugünkü maçta da oyunun iyi gitmediğini gördüm. Bunu hissedince o gürültüde iki üç oyuncuyu çağıramazsınız. Zeki bir oyuncu çağırınızı. Diego da zeki bir oyuncu. Taktik değişikliğin hızlı şekilde yayılması için verdim. Bu sıradan bir metottur."

TUR ŞANSINI NASIL GÖRÜYOR

Mircea Lucescu'nun 'Tur şanslarımız eşit' sözlerinin hatırlatılması ve Fenerbahçe'nin tur şansının sorulması üzerine Vitor Pereira, "3-4 haftalık çalışma süreci geçirdik. Farklı ülke ve farklı takımlardan gelen oyunculardan kurulu bir takımız. Zorlu bir takıma karşı mücadele verdik. Karşılaştığımız takım uzun yıllardır aynı hoca ile çalışan kaliteli bir takım. Ligleri de başladığı için maç ritmi de var. Aynı seviyede değiliz. İyi mücadele gösterdik. Hiçbir zaman galibiyet sözü veremem geleceği göremiyorum. Sihirbaz değilim. Burada bir işe başladık, bu turda bu iş bitmeyecek. Cesaretli organize olmuş bir takımız. Çok zorlu bir ikinci maç bizi bekliyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.