Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Velimir Perasovic: "Maçı daha önce bitirebilirdik ama hatalarımız yüzünden maç uzadı"

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, 91-83 kazandıkları Panathinaikos Supperfoods maçı sonrası, "Maç içinde anlaşılması güç hatalar yaptık" dedi.THY Euroleague’in 5. haftasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Panathinaikos...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, 91-83 kazandıkları Panathinaikos Supperfoods maçı sonrası, "Maç içinde anlaşılması güç hatalar yaptık" dedi.
THY Euroleague’in 5. haftasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Panathinaikos Supperfoods ile karşılaştı. Anadolu Efes’in Panathinaikos Supperfoods’u iki uzatma devresi sonunda 91-83 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın başantrenörleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Maça kötü başladıklarını ve bu yüzden de rakibi yakalamakta zorlandıklarını söyleyen Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, “İlk çeyrekte dokuz top kaybı yapınca rakibi yakalamak zor oldu. En iyi çeyrek üçüncü çeyrekti. Özellikle 8. dakikasına kadar çok güzel oynadık ve bu çeyrekte bizim için maçın sonu gözükmeye başlamıştı. Maç içinde anlaşılması güç hatalar yaptık. Maçı daha önce bitirebilirdik ama bu hatalar yüzünden maç bu kadar uzadı. Galibiyetin asıl nedeni iyi ribaund ve iyi mücadeleydi. Ama basketbolumuzu daha çok geliştirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.
Perasovic: "Oyuncularıma faul yapmayın demiyorum"
Takım olarak az faul yaptıkları hakkında gelen bir soruya ise Perasovic , “Oyuncularıma faul yapmayın demiyorum. Ama biliyorsunuz ki Euroleague’e faul konusunda yeni bir kural geldi. Taktik fauller maç içerisinde sportmenlik dışı faul çalınıyor. Bu yüzden faul yapmamak belki de o kadar kötü bir şey değildir” şeklinde cevap verdi.
Velimir Perasovic: "Honeycutt oyuna çok fazla enerji getiren bir oyuncu"
Honeycutt’un maç performansı hakkında da konuşan Başantrenör Perasovic, “Oyuna çok fazla enerji getiren bir oyuncu kendisi. Çemberin üzerinde çok fazla oynayan bir oyuncu. Savunmada da çok iş yaptı ve rakip takımın şutlarını engelledi” diyerek sözlerini noktaladı.
Panathinaikos Supperfoods Başantrenörü Xavi Pacual ise üçüncü çeyreğin başında kontrolü ellerinden kaçırdıklarına dikkat çekerek, ”Biz üçüncü çeyreğin başında kontrolü kaybettik. Bu da bizim elimizdeki avantajın gitmesine sebep oldu. Bu saatten sonra biz avantajı kaybedince maç her iki takım için de yeniden başladı. Her iki taraf da maçı kazanabilirdi. Ama bugün kazanan Anadolu Efes oldu. Anadolu Efes’i tebrik ederim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.