Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vedat Kapurtu’dan Camiaya Uyarı

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un kalecisi Vedat kapurtu, “Ne aşağıyla ne de yukarıyla işimiz bitmiş değil” dedi.Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli ismi Vedat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un kalecisi Vedat kapurtu, “Ne aşağıyla ne de yukarıyla işimiz bitmiş değil” dedi.
Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli ismi Vedat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor karşısında yediği hatalı gol sonrası taraftarın ve takım arkadaşlarının verdiği destekle yalnız olmadığını gördüğünü söyledi.
Ligde iki taraftan da tekrar potaya girme ihtimallerinin olduğunu kaydeden Vedat, “Bana iki hafta önce söylendiğinde de aynı şeyi söyledim. Ne aşağıyla ne de yukarıyla işimiz bitmiş değil. Sonuçta bu futbol, iki taraftan da tekrar potaya girme ihtimalimiz var. Tabi bunu kesinlikle düşünmek dahi istemiyoruz. Biz sezona başlarken küme düşeceğiz diye bir endişemiz olmadı. Gidişatımız belki onu gösterdi ama öyle bir endişemiz olmadı. Bunu da zaten aldığımız sonuçlar gösterdi. İlk yarı deplasmanda kazanıp, içeride kazanamıyorduk. Şimdi tam tersi oldu. İki maçımızı içeride oynadık ve iyi de mücadele ettik. 4 senedir buradayım ben. Geldiğim ilk sene Gaziosmanpaşa maçında buna benzer bir gol yemiştim. Yine herkes ayakta alkışlamıştı, herkes bana destek olmuştu. Bu maçta aynı hatayı yine yaptım. Tabi bunu için gerçekten çok üzgünüm. Taraftarımıza, arkadaşlarıma, kenara yönetime çok teşekkür ediyorum. Golü yediğimden itibaren müthiş bir destek verdiler bana. Neticesinde golü bulduk, galip geldik. Arkadaşlarım benim hatamı telafi ettiler, onlara gerçekten teşekkür ediyorum. Kaleciler için iki direk arasındaki yalnız insan diyorlar ama bu maç için gerçekten yalnız olmadığımı gördüm. Çok basit bir toptu. Biraz fazla gidip, çabuk davrandım. Öyle artistliği seven bir kaleci yapım olsaydı gitmeden atlayıp çıkarırdım onu. Ama futbolda böyle hatalar var. Gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum. Bana son derece destek oldular. Tabi soğukkanlı tavrımı golü yedikten sonra devam ettirmem gerekiyordu. Çünkü arkadaşlarım da morali bozulmuştu, benim de zaten moralim bozulmuştu. Ama orada yiyeceğimiz bir ikinci gol bizi kesinlikle kafa olarak da bitirirdi. Neticesinde golü attık” açıklamasını yaptı.
“HEPİMİZ OYNAYABİLECEK KAPASİTEDEYİZ”
Vedat, yarın deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor müsabakasıyla ilgili ise, “Çarşamba günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Sonra tekrar içeride Altınordu ile karşılaşacağız. Şimdi herkes eksiğimiz var diye konuşuyor ama sonuçta hepimiz profesyoneliz. Hepimiz Malatyaspor’un futbolcularıyız. Hepimiz oynayabilecek kapasitedeyiz. Onun için biz onu bir dezavantaj olarak görmüyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.