Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vartaş Elazığspor Süper Lig Şansını Sürdürmek İstiyor

PTT 1. Lig’de Süper Lig iddiası ile öne çıkan Vartaş Elazığspor, son haftalarda aldığı puan kayıpları nedeniyle zor günler geçiriyor.Sezon başından itibaren 5 teknik direktör değiştiren, 2 transfer döneminde de aldığı ceza nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de Süper Lig iddiası ile öne çıkan Vartaş Elazığspor, son haftalarda aldığı puan kayıpları nedeniyle zor günler geçiriyor.
Sezon başından itibaren 5 teknik direktör değiştiren, 2 transfer döneminde de aldığı ceza nedeniyle bazı oyuncularını kaybeden bordo-beyazlı ekip, Süper Lig şansını sürdürmek istiyor.
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, yarın oynanacak olan 1461 Trabzon maçını kazanarak yeniden yükselişe geçmek istiyor. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu ile 5 karşılaşmaya çıkan bordo-beyazlı ekip, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Temizkanoğlu ile 5 karşılaşmada 7 puan alan ve ligin 6. sırasında play-off oynama şansını elinde bulunduran Elazığspor, son 6 haftada iyi bir çıkış yakalamanın yolları arıyor.
Dün Trabzon’a giden Vartaş Elazığspor ekibi, yarın saat 13.00’da Hüseyin Avni Aker stadında 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.