Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Varşova Teknik Direktörü Berg: Trabzonspor maçı zor olacak

Legia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg, Trabzonspor ile yarın zorlu ve keyifli bir maç oynayacaklarını söyledi.Polonya ekibinin hocası Berg, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi Hüseyin Avni Aker...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Varşova Teknik Direktörü Berg: Trabzonspor maçı zor olacak
Legia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg, Trabzonspor ile yarın zorlu ve keyifli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Polonya ekibinin hocası Berg, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı’nda futbolculardan Dossa Junior ile basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Trabzonspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Berg, “Avrupa arenasında çok deneyimli bir takım olduğu için çok zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Fakat biz de yavaş yavaş deneyim kazanıyoruz. O yüzden keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.” dedi.

Berg, bir futbolcusunun yarınki maçla ilgili ‘intikam maçı olacak’ şeklinde açıklamalarının medyada yer aldığı, kendilerinin maçı intikam maçı olarak mı gördükleri sorusu üzerine ise şunları söyledi: “Trabzonspor’un gerçekten çok iyi futbolcuları ve çok iyi bir takımı var. O yüzden çok güçlü bir takım. Zor bir maç olacak ama güzel olacağını düşünüyorum. Bir intikam olarak belki olabilir belki olmayabilir. Geçen maçta gerçekten iyi oynadılar. Aslında biz sahada her şeyi ortaya koyduktan sonra 10 yıl ya da 100 yıl önce ne olduğunun bir önemi yok.”

Futbolcu Dossa Junior da Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı için bir takım avantajları olduğunu belirterek, “İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Biz de takım olarak üzerimize düşen herşeyi yapacağız. Umarım istediğimiz sonucu alırız.”

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon yine UEFA Avrupa Ligi gruplarında karşılaştığı rakibini her 2 maçta da 2-0’lık skorlarla yenmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.