Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vardar, Fenerbahçe’den sonra sıfırladı

UEFA Avrupa Ligi öne elemelerinde Fenerbahçe’yi eleyerek büyük ses getiren Vardar, gruplarda ise bekleneni veremedi. Makedon ekibi, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynadığı 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılarak gruplarda puan alamayan tek takım oldu.Fenerbahçe’nin...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vardar, Fenerbahçe’den sonra sıfırladı

UEFA Avrupa Ligi öne elemelerinde Fenerbahçe’yi eleyerek büyük ses getiren Vardar, gruplarda ise bekleneni veremedi. Makedon ekibi, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynadığı 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılarak gruplarda puan alamayan tek takım oldu.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde deplasmanda 2-0 ve evinde de 2-1 kaybedip elendiği Vardar, bu sonuçlarla gruplara yükselme başarısı göstermişti. Sarı-lacivertlileri eleyerek büyük yankı uyandıran Makedon temsilcisi, gruplarda ise pek bir varlık gösteremedi. Real Sociedad’a 3-0 ve 6-0, Zenit’e 2-1 ile 5-0 ve son olarak Rosenborg’a 3-1 kaybeden Vardar, UEFA Avrupa Ligi’nde yer alan 48 takım arasında puan alamayan tek takım oldu.

Makedon temsilcisi UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynadığı 5 maçta rakip ağlara 2 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.