Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor maçında şaibe iddiası

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Pazarspor ile pazar günü oynanan müsabakada şaibe olduğunu ileri sürerek, “Müsabakada yapılan çekimin tamamını Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kuruluna bugün itibariyle...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor maçında şaibe iddiası

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Pazarspor ile pazar günü oynanan müsabakada şaibe olduğunu ileri sürerek, “Müsabakada yapılan çekimin tamamını Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kuruluna bugün itibariyle göndereceğiz” dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Şahabettin Özarslaner Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, 10 Aralık 2017 tarihinde Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor arasında oynanan müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çalım, üst liglerden çok iyi oyuncuları takıma katarak ciddi hedeflerinin olduğunu gösterdiklerini ifade ederek, “Almış olduğumuz bu desteklerle 2017-2018 futbol sezonunda ilimize yakışacak bir takım kurma gayreti içinde bulunduk. Oluşturmuş olduğumuz takım, ciddi zorluklarla bir araya getirilmiş ve ligin en kaliteli ekibi kurulmuştur. 54 takımdan oluşan 3. lig takımlarının belki de en fazla 15’i şampiyonluğa veya play-off oynamaya kurulmuştur. Ama kura sonucu bize şunu gösterdi ki, bunların 13 tanesi aynı grup olan 2 grupta yer almışlardır. Şu an ki ligin puan durumları da bize bunu ispatlamaktadır. Bir üst lig hedeflenirken ciddi projeler çerçevesinde büyük paralar harcanarak takım oluşturulmuşlardır. Bizlerde bu takımlardan biri olarak bu yarışa katıldık. Bu esnada üst liglerden çok iyi oyuncular takıma katarak ciddi hedeflerimizin olduğunu gösterdik” dedi.

Müsabakada hakemin vermiş olduğu yanlış kararlar nedeniyle maçı katlettiği ve takımı demorolize ederek büyük şaibelere neden olduğunu ileri süren Çalım, şunları söyledi:

“10 Aralık 2017 tarihinde Van Büyükşehir Belediyespor ile Pazarspor arasında oynanan müsabakada, maç 0-0 devam ediyordu. Bu sırada Büyükşehir Belediyespor atağında kaleye giden topa oyuncunun kale içinde elle çıkarması ve orta hakemin kırmızı kart ve penaltı noktasını göstermesinin ardından 4. hakemle görüşüp kararını değiştirdi. Sonrasında ise birçok pozisyonda lehimize karar vermesi gerekirken vermediği için müsabakada almış olduğu yanlış kararlar nedeniyle maçı katletmiş, takımı demorolize ederek büyük şaibelere neden olmuştur. Biz müsabakada yapılan çekimin tamamını Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kuruluna bugün itibariyle göndereceğiz. Müsabakayı izleyen yetkililerin ne karar vereceklerini önümüzdeki günlerde göreceğimiz gibi işin de takipçisi olacağız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.