Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali’den Kömürspor’a 200 Bin Liralık Şampiyonluk Primi

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’e çıkması durumunda Eren Enerji’nin desteği ile takıma 200 bin TL şampiyonluk primi verileceğini açıkladı.Zonguldak Valisi Ali Kaban, düzenlediği basın toplantısında 3. Lig 1....

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali’den Kömürspor’a 200 Bin Liralık Şampiyonluk Primi
Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’e çıkması durumunda Eren Enerji’nin desteği ile takıma 200 bin TL şampiyonluk primi verileceğini açıkladı.
Zonguldak Valisi Ali Kaban, düzenlediği basın toplantısında 3. Lig 1. Grup’ta 4. olarak Play-off’a katılan Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’e çıkması durumunda Eren Enerji Genel Müdürü Emir Eren’in desteği ile oyunculara 200 bin liralık şampiyonluk primi vereceklerini açıkladı. Gerçekleşen basın toplantısında Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner de hazır bulundu.
Vali Kaban, ayrıca Zonguldak’taki iş adamları ve esnaflarla birlikte bir yardım kampanyası düzenleyerek Zonguldak Kömürspor kulübüne destek olunması gerektiğini belirtti.
“EREN ENERJİ İŞ BİRLİĞİ İLE 200 BİN TL PRİM”
Yarın Zonguldakspor Kulübü için önemli bir gün olduğunu söyleyen Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Bir üst lige doğru giden yolda karşılaşma serisinin başlangıç günü. En önemli konulardan birisi Zonguldakspor’un durumu meselesidir. Ben öncelikle bugün Play-off sürecine kalmak suretiyle 2. Lig kapısını bu kadar imkansızlık içerisinde zorlayan ekibi başta başkan Süleyman Caner olmak üzere yöneticileri ve oyuncuları tebrik ederim. Hakikaten bir spor kulübünün yönetimi belki dünyadaki en zor yönetimlerden birisidir. Süleyman beyin hakikaten şu iki buçuk yıl içerisinde değişik zamanlarda ne kadar sıkıntılara girdiği ne kadar bunalımlar geçirdiğini ben biliyor ve görüyorum. Bu kadar yokluğa rağmen Play-off’a kalınması çok büyük bir gayret anlamına geliyor. Emir Eren beyin şahsında Eren Enerji’ye çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile şu konuda mutabık kaldık; bunu daha önce ifade etmemiştim yarından itibaren başlayacak olan bu süreçte şampiyonluğu göğüsleyip 2. Lig’e geçtiğimiz anda oyuncularımıza bir şampiyonluk pirimi olarak 200 bin TL’lik söz aldık. Bir tek firmaya ve şahsa yüklenmemek adına, Vali Yardımcım Hüseyin bey ve İl Emniyet Müdürümüz Osman Ak olmak üzere onlara diyorum ki güzel bir çalışma yapın. Hep birlikte iş adamlarımız ve esnafımız ile bir kampanya havasında güzel bir çalışma yapalım ve kulübümüzün sıkıntılarını giderecek tarza herkes bir tas su dökse bu havuz dolar. Bu havuzu doldurma çalışmasında geç olmadan başlatalım" şeklinde konuştu.
“VALİMİZ BU TAKIMIN SAHİBİDİR”
Zonguldak Valisi Ali Kaban’a takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise, “Ben göreve geldiğim sürece Sayın Valimizin desteği ile bugünlere geldik. Geçen sene direkten döndük. Arkadaşımız penaltıyı atsaydı bugün 2. Lig’deydik. Sayın Valimiz yanımızda olmasa belki de Play-off’a kalamazdık. Kentin sahibi nasıl Vali beyse takımımızın sahibi de odur. İnşallah başarılı sonuçlar alırız. Bu başlayan kampanyada inşallah destek görür. Çocuklarımızda sahada gerekeni yaparsa Allah inşallah bir üst lige çıkmamızı nasip eder. Ben Sayın Valimize, Emniyet Müdürümüze ve Vali Yardımcımıza teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.