Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Tuna Şanlıurfaspor’un sahasını ve tesislerini inceledi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yeni sezon öncesi Şanlıurfaspor’un maçlarını yapacağı Gap Arena Stadyumu ve kulübün sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Gap Arena Stadyumu’nda incelemeler yapan Vali Tuna, Gençlik Hizmetleri...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yeni sezon öncesi Şanlıurfaspor’un maçlarını yapacağı Gap Arena Stadyumu ve kulübün sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu.
İlk olarak Gap Arena Stadyumu’nda incelemeler yapan Vali Tuna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ten bilgi aldı. Gap Arena’daki incelemelerinin ardından Şanlıurfaspor Tesisleri’ne geçen Vali Güngör Azim Tuna burada yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’u Süper Lig’e çıkma hedefi olan bir takım olarak görmenin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Bu hedefe doğru valilik olarak kulüp yönetiminin yanında olacaklarını kaydeden Vali Tuna, “Bu desteğin il olarak verilmesi gerekir. Herkes gücü yettiğince bir şeyler yapabilir. Bunu önümüzdeki günlerde daha detaylı konuşacağız” dedi.
Şanlıurfaspor Tesislerinin güzel imkanlara sahip olduğunu belirterek açıklamasına devam eden Vali Tuna, “Bu imkanların hepsi Şanlıurfaspor’da oynayacak olan futbolcuların kendilerini daha iyi hissederek daha motive olmaları ve bu motivasyonu sahaya yansıtmaları için. Biz de bunu kendilerinden bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Kulüp yönetimi ve teknik ekibin iyi bir kadro kurmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu hatırlatan Vali Tuna, “Tecrübeli oyunculardan yararlanılacağı gibi kendini göstermek isteyen gençlere de fırsat vermek gerekiyor. Tatlı bir yarış olacak inşallah. Şanlıurfaspor Süper Lige çıktığı zaman daha büyük hedeflerle yoluna devam edecektir. Bizim için önemli olan bunun topluma, özellikle gençlerimize pozitif yansımasıdır. Daha uyumlu bir toplum için sporu gençlerimize sevdirmeli ve gerekli alt yapıyı sağlamalıyız. Bu hususta valilik olarak belediyelerimizle birlikte devletimizin sağladığı imkanlarla bunu daha da genişletmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Son olarak kulübe destek vererek, futbolculara iyi şartlar sağlayarak takımın her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekleyen Vali Tuna, zamanı gelince de yapılanların karşılığında takımdan başarı isteyeceklerini dile getirdi.
İncelemeleri sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya eşlik eden Şanlıurfaspor Kulübü Onursal Başkanı ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Valimizin sezon başı bizleri ziyareti iyi bir motivasyon kaynağı olacak. Spora meraklı bir valimiz. Eskişehir’den de kendilerini takip ediyorduk. Burada da İnşallah aynı şekilde maddi ve manevi destek vereceklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı tekrar kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban ise açıklamasında, “Yeni sezona başlıyoruz. Siz de biliyorsunuz ki on beş gündür transfer çalışmaları için dışarıdayız. Görüşmelerimiz doğrultusunda eksiklerimiz olan bölgelerdeki futbolcularımızı tamamlayarak sezona başlayacağız. Valimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve kulüp idarecileri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.