Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Karaloğlu, Teksas tribünü’nde maç izleyecek

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 'Bursaspor taraftarı takımına destek olmalıdır' diyerek, güzel tezahürat yapmaları sonrasında Teksas taraftarları ile maç izleyeceği sözünü verdi.     Bursaspor Kulübü Teksas taraftar...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Karaloğlu, Teksas tribünü’nde maç izleyecek
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 'Bursaspor taraftarı takımına destek olmalıdır' diyerek, güzel tezahürat yapmaları sonrasında Teksas taraftarları ile maç izleyeceği sözünü verdi.

    Bursaspor Kulübü Teksas taraftar grubu üyeleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Heykel valilik binasında gerçekleşen ziyarette Vali Münir Karaloğlu, Bursaspor Teksas taraftar gurubu başkanı Selim Kurtulan ve taraftarlar Göksel Sevim, Abdülkadir Alican, İbrahim Çelen, Sedat Kurtuluş, Ercan Şahin, Sedat Yıldız, Murat Kaplan ve Ayhan Çağlar’ı kabul etti.

    Bursaspor taraftarının takımına her zaman destek olması gerektiğini belirten Vali Karaloğlu “Taraftarın takımı motive etmesi gerekir. Her zaman iyi tezahüratla takımın yanında olmalısınız. Takıma biraz zaman tanıyın. Şu an takımın üzerinde bir stres var. Yapılan olumsuz tezahüratla bu stres daha da artıyor. Stresi azaltmak için mümkün oldukça olumlu tezahürat yapmalısınız.” dedi.

Vali Münir Karaloğlu, tribün lideri Selim Kurtulan’a güzel tezahürat yaparlarsa tribünde taraftarla birlikte maç izleme sözü de verdi. Teksas taraftar grubu başkanı Selim Kurtulan ve beraberindekiler ise Vali Münir Karaloğlu’na Bursaspor’un nostaljik forması ile Teksas kaşkolü hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.