Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kamçı Ampute Milli Takım oyuncularını kabul etti

Vali Süleyman Kamçı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Milli Takım sporcuları Feyyaz Gözüaçık ve Mehmet Yunsur’u makamında kabul etti.Türkiye’nin ev sahipliğinde 01-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Kamçı Ampute Milli Takım oyuncularını kabul etti

Vali Süleyman Kamçı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Milli Takım sporcuları Feyyaz Gözüaçık ve Mehmet Yunsur’u makamında kabul etti.

Türkiye’nin ev sahipliğinde 01-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası’nda finalde İngiltere’yi 2-1 yenen milli takım sporcularından Feyyaz Gözüaçık ve Mehmet Yunsur’u ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Kamçı, sporcuları bu başarılarından dolayı tebrik etti. Sporcular Feyyaz Gözüaçık ve Mehmet Yunsur’da kendileri kabul eden Vali Kamçı’ya teşekkür ederek, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda milli takım olarak yaptıkları maçlar ve şampiyona hakkında bilgi verdi. Vali Kamçı, başarılarından dolayı Feyyaz Gözüaçık ve Mehmet Yunsur’u cumhuriyet altını ile ödüllendirerek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.