Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali'den deplasman yasağı açıklaması geldi

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağı konusunda bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali'den deplasman yasağı açıklaması geldi
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağı hakkında bir açıklama yaptı.

Göksel Gümüşdağ, deplasman yasağının kalkabileceğinin sinyallerini verirken İstanbul Valisi Vasip Şahin de kararın Perşembe günü belli olacağını dile getirdi.

Göksel Gümüşdağ yaptığı açıklamada ''Kulüpler Birliği Vakfı olarak seyirci deplasman yasağının kaldırılması noktasındaki taleplerimize ne kadar destek verebiliriz, bu olanakları paylaştık. Valimizde Perşembe günü yapılacak İl Güvenlik Kurulu toplantısında Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi tyaraftarı sevindirecek bir karar alacağını umuyoruz'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ise ''Bugün güzel bir görüşme yaptık. İstanbul'daki futbol kulüplerinin yöneticilerinin Kulüpler Birliği Vakfı'nın koordinesinde bir araya gelmeleri çok önemli. Biz futbolu eğlenceli, insanlara hoş vakit geçiren bir olgu olarak görüyoruz. Zaman zaman yaşanan istenmeyen olaylar buna gölge düşürüyor ancak tüm kulüpler bunu engellemek için el birliği ile çalışıyor. Biz Kulüpler Birliği'nin tavsiye kararı doğrultusunda deplasman yasağı konusunun kaldırılmasına, yumuşatılmasına sıcak bakıyoruz. Perşembe günü yapılacak olan toplantının gündem maddelerinden biri de bu olacaktır'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.