Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş’dan Başkan Akgül’e ziyaret

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’ü Osman Yeşeren Tesislerinde ziyaret etti.Burada konuşan Vali Demirtaş, "Ben ilk geldiğim zaman bizi ziyaret etmiştiniz, erken gelmeyi arzu ederdik ama bir takım olumsuzluk...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Demirtaş’dan Başkan Akgül’e ziyaret
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’ü Osman Yeşeren Tesislerinde ziyaret etti.
Burada konuşan Vali Demirtaş, "Ben ilk geldiğim zaman bizi ziyaret etmiştiniz, erken gelmeyi arzu ederdik ama bir takım olumsuzluk ziyaretlerimizi engelledi. Sezon başlamadan önce iadeyi ziyarette bulunarak, moral vermek istedik. Sezonun taraftarlara, oyunculara, sizlere ve bütün Adanalı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Başkan Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz sadece Adanasporluların değil bütün Adanalıların Süper Lig’deki temsilcisiyiz. Bütün Adana’yı kucaklayıp bütün Adana’nın da bizi kucaklayacağına inanıyorum. Hep birlikte omuz omuza verip sizlerin de destekleriyle Adanaspor’u, Adana’yı temsil edeceğiz” diye konuştu.
Kısıtlı bütçe ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdiklerine dikkat çeken Akgül, “Biz tabi çok büyük bütçelerle bu işi yapan değiliz. Önemli olan az bütçeyle başarabilmek. Büyük paralarla herkes yapıyor. Adana’nın çocuklarına çok ciddi eğildik. Altyapıda 2 bin civarında oyuncumuz var. Bunun yaklaşık beş yüzü lisanslı oyuncu. Geçen sene şampiyon olan kadromuzda 9 tane futbolcu Adanalı bizim altyapımızdan lisansla yetişti. Bu konuda da Türkiye’de öncü kulübüz. İnşallah bu böyle devam eder. Adana’nın çocuklarını bir yere getiririz" ifadelerini kullandı.
Ziyarette, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.