Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VakıfBank’ın Şampiyonlar Ligi 12’li play-off turundaki rakibi belli oldu

Tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan VakıfBank’ın Şampiyonlar Ligi 12’li play-off turundaki rakibi belli oldu. E Grubu’nu beş galibiyet ve bir yenilgi ile ilk sırada tamamlayan sarı siyahlıların rakibi, geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarihinde iki Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan VakıfBank’ın Şampiyonlar Ligi 12’li play-off turundaki rakibi belli oldu. E Grubu’nu beş galibiyet ve bir yenilgi ile ilk sırada tamamlayan sarı siyahlıların rakibi, geçtiğimiz yılın şampiyonu Rusya’nın Dinamo Kazan takımı oldu.

CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı Türk takımı olan VakıfBank, Lüksemburg’ta çekilen kura sonrası CEV Şampiyonlar Ligi 12’li play off turundaki Dinamo Kazan ile eşleşti. Play off turu ilk maçı 10-12 Şubat’ta Rusya’da, rövanşı ise 17-19 Şubat’ta İstanbul’da oynanacak. VakıfBank, bu turu geçmesi halinde bir sonraki turda Fenerbahçe Grundig – Dresdner SC eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

VakıfBank, E Grubu'nda elde ettiği 14 puanla ilk sırayı alırken, Dinamo Kazan ise A Grubu’nda 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile ikinci sırada yer almıştı. VakıfBank ve Dinamo Kazan geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi’nde finalde eşleşmiş ve mücadeleyi kazanan taraf Dinamo Kazan olmuştu. CEV Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Finaller ise bu sezon 4-5 Nisan’da Chemik Police takımının ev sahipliğinde Polonya’da düzenlenecek.

Kura çekimini değerlendiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, yaptığı açıklamada, "Oldukça heyecan verici bir eşleşme oldu. Dinamo Kazan oldukça iyi oyunculardan kurulu harika bir takım. Her iki taraf için de zor bir seri olacak ve sonunda daha iyi olan bir üst tura yükselecek. VakıfBank olarak zoru başarmayı seven bir ekibiz ve bu tür eşleşmeler için yeterli tecrübeye de sahibiz. Bugüne kadar kazandığımız hiçbir başarı da kolay yollardan geçerek gelmedi. Dinamo Kazan ile savaşmaya hazırız." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.