Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

V2 Challenge, Körfez Pisti’nde Başladı

Yerli yarış otomobili VOLKICAR’la düzenlenen, Türkiye’nin amatörlere yönelik yarışı V2 Challenge, Körfez Pisti’nde başladı.17 pilotun start aldığı yarışı Ali Yıldırım kazandı. Ancak Ali Yıldırım daha önce V1 Challenge’da...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yerli yarış otomobili VOLKICAR’la düzenlenen, Türkiye’nin amatörlere yönelik yarışı V2 Challenge, Körfez Pisti’nde başladı.
17 pilotun start aldığı yarışı Ali Yıldırım kazandı. Ancak Ali Yıldırım daha önce V1 Challenge’da yarıştığı için amatörlere yönelik V2’de klasman dışı sayılıyor. Buna göre 20 puan ile liderlik ilk yarış sonunda Serhan Kayalar’ın oldu.
Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül’ün karısı Hatice Gönül ise tek kadın pilot olarak erkek rakiplerine karşı ilk yarışında başarılı bir performans sergiledi. 13. sırada yer alan Hatice Gönül, kadın pilot kupasının sahibi oldu.
Sonraki iki yarış ise 6 Aralık ve 19 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. V2 Challenge yarışları sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.